Kastrup: 3252 0507 kontakt@skonvirke.dk

Karsprængninger på ben

Laser og skleroterapi

Vær ikke længere nervøs for at vise ben. Gå trygt sommeren i møde efter laser- eller skleroterapi i Hudklinikken Skønvirke.

Skleroterapi er fjernelse af små karsprængninger på benene ved injektion af en stærk saltvandsopløsning med lokalbedøvelse eller lægemidlet aethoxysclerol, hvis der er tale om karsprængninger af tykkere kar. Til større kar kan skumbehandling komme på tale. Der ses en øjeblikkelig effekt, men det endelige resultat kan først endeligt vurderes uger til måneder efter behandlingen.

Sædvanligvis er 1-2 behandlinger med mindst 4 ugers interval tilstrækkeligt, men har man mange og store karsprængninger kan flere være nødvendigt. Behandlingen virker hos de fleste, og de behandlede karsprængninger kommer sjældent igen. Har man åreknuder, bør de dog behandles først. I Hudklinikken Skønvirke indgår screeningsundersøgelse for dyb venøs insufficiens med doppler ultralydsundersøgelse som led i forundersøgelsen umiddelbart inden behandling hos særligt disponerede.

Skønvirkes nye kraftfulde Nd:YAG laser er velegnet til behandling af op til 2 mm store kar uanset lokalisation på kroppen. Behandlingen er hurtig og næsten smertefri.

Læs patientinformationen i downloadmenuen til højre inden forundersøgelsen.


PRISER gældende fra 1. marts 2015
Hypertont saltvand, ½ time inkl. 2 ml: Kr. 2.200,-
- efterfølgende sprøjter á 2 ml: Kr. 500,-
Aethoxysklerol, ½ time inkl. 2 ml: Kr. 2.700,-
- efterfølgende ampuller á 2 ml: Kr. 750,-
Skumbehandling, inkl. ultralydsscanning. Priser fra Kr. 4.995,-